Genel kategorisinde (74.3k puan) tarafından
PTT’den 11 haneli TC kimlik numarasına göre 2500 TL bayram yardımı başladı! Yarın son gün

1 cevap

0 oy
(74.3k puan) tarafından
 
En İyi Cevap

Bayram öncesinde PTT, 11 haneli TC kimlik numaralarına göre bayram yardımı vereceğini duyurdu. 2500 TL değerindeki yardımdan faydalanmak isteyenlerin son başvuru tarihi yarın.

2500 TL bayram yardımı

Ramazan Bayramı öncesi Aile Bakanlığı destek ve yardım ödemelerini sürdürüyor. Başvuru yapanlar, 11 haneli TC kimlik numarasına göre bayram yardımı ödemesi alabilecekler. Ancak, yardım parası ödeme süresi yaklaştıkça kısalıyor, bu yüzden acele etmeniz gerekiyor. Son başvuru tarihleri yaklaşıyor, bu yüzden hızlı davranarak e-Devlet'ten başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra PTT'den 11 haneli TC kimlik numarasına göre 2500 TL bayram yardımı alabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan Bayramı öncesi sosyal yardım ve destek ödemelerine devam ediyor. Bakanlık, 18 yaş üzeri tüm vatandaşlara 2.500 TL bayram yardımı vereceğini açıkladı. Yardım almak için tek bir kişinin başvuru yapması yeterli olup, başvuru e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile hızlıca tamamlanabilir. Bayram yardımı olarak tam 2500 TL ödeme yapılacak ve hane başına verilecektir. Tek şart ise hane içindeki kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olmasıdır. Bu şarta uygun olan herkes bayram yardımı alabilecektir.

BAYRAM YARDIMI BAŞVURUSU İÇİN YARIN SON GÜN

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, Aile Bakanlığı'nın sosyal yardım fırsatlarına başvuru süresi azalmaya başladı. Bazı yardımlar için ise son başvuru tarihi yarın olacak. 2500 TL'lik bayram yardımı için de yarın son başvuru günü olduğu için başvuru yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabiliyor ve T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra başvuru ekranına ulaşılabiliyor. Doğru ve eksiksiz bilgilerle doldurulan başvurular dakikalar içinde onaylanıyor ve sonuçlar da yine e-devlet üzerinden takip edilebiliyor.

11 HANELİ T.C NO İLE PTT'DEN ALABİLİRSİNİZ

Aile Bakanlığı'nın sosyal yardım fırsatlarından biri olan 2500 TL bayram yardımı ödemesi, PTT aracılığıyla yapılıyor. Başvurunuzu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan ya da e-Devlet'ten yaparak, 11 haneli T.C. kimlik numaranızla PTT şubelerinden bayram yardımı ödemesini alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, hane içinden bir kişinin başvuru yapması ve PTT şubesine gitmesi. Bayram yardımı alabilmek için tek şart, hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması. Bu şarta uygun olan herkes yardım parası alabilir.

İlgili sorular

1 cevap
15, Mart, 2023 Genel kategorisinde Admin (74.3k puan) tarafından soruldu
1 cevap
8, Nisan, 2023 Eğitim kategorisinde Admin (74.3k puan) tarafından soruldu
1 cevap
16, Mart, 2023 Eğitim kategorisinde Admin (74.3k puan) tarafından soruldu
1 cevap
5, Ağustos, 2023 Genel kategorisinde misafir tarafından soruldu
1 cevap
14, Mays, 2023 Genel kategorisinde shopify tarafından soruldu
...